Direktlänk till inlägg 16 januari 2012
SÅ GÖR DU:
Strimla fläskfiléerna. Blanda ihop marinaden och lägg ner köttet. Ställ i kylskåp
och låt marinera över natt. Smörj en långpanna och lägg i potatisklyftorna (ska
täcka botten). Salta och ställ in potatisen i ugnen, 220 grader, i 10-15 minuter.
Ta sen ur pannan och strö över fläskfilén och marinaden, 1 röd och 1 gul paprika
i strimlor och 1 gul lök i strimlor. Överst lägger du skivade tomater och en burk
fetaost i små kuber. Sätt in i ugnen igen, ca 35-40 minuter. Blanda ihop den
kalla såsen och bjud den tillsammans med en vanlig sallad till delikatesspannan.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 |
4 |
5 |
6 |
7 | 8 |
|||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 |
19 |
20 |
21 |
22 | |||
23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
28 | 29 |
|||
30 | 31 |
||||||||
|