Direktlänk till inlägg 7 januari 2012
1.1/2 liter vatten
1 påse vetemjöl special den finns även i fibremjöl bakar med den ibland
2 jäst
1tesked salt
1/2 dl sirap eller honung det tar jag
olja jag andvänder olivolja
gör den degen som vanligt låt jäsa 40-45 minuter gör bullar eller baquetter
eller painriche ja man gan göra korvbröd med ett bra bröd
sen jäser du det igen 40-45 minuter
penlsa med uppvispat ägg ta på rivenost eller solrosfrön eller något ni gillar
ibland bakar jag med rårivna morötter i
eller frö av någon sort baka deta i 250 grader
mycket gott alla i vår familj gillar det
hennes döttrar bakar det och barnbarn älskar det ,
lycka till EVA
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 |
4 |
5 |
6 |
7 | 8 |
|||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 |
19 |
20 |
21 |
22 | |||
23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
28 | 29 |
|||
30 | 31 |
||||||||
|