Direktlänk till inlägg 9 januari 2012
Dags för en Riktig Klassiker i Vintermörkret!
4 port
1 Grillad kyckling
4dl Grädde
1 1/4dl Chilisås
1 paket Bacon
1dl Cashewnötter eller jordnötter
Börja med att rensa kycklingen.
Skär köttet i mindre bitar.
Lägg dessa i en ugnsfastform.
Vispa grädden lätt.
Rör ner chilisåsen.
Häll blandningen över kycklingen.
Ställ in i ugnen, grädda i 225 grader i cirka 15 minuter.
Medan kycklingen står i ugnen, skär baconet i mindre bitar.
Knaperstek det, låt rinna av på hushållspapper.
När kycklingen är klar, strö över baconet och nötterna.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 |
4 |
5 |
6 |
7 | 8 |
|||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 |
19 |
20 |
21 |
22 | |||
23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
28 | 29 |
|||
30 | 31 |
||||||||
|